събота, 17 ноември 2007 г.

за поколенията

виц (4 бр.)

Седи си един дядо на пейка в парка, а до него – влюбена двойка. Момичето казва: „Мими я боли нослето!”, момчето я целува по носа и отвръща „Готово! Излекувахме го!”. След малко момичето пак „Мими я боли ушенцето!”, момчето я целува нежно „Готово! Излекувахме го!” и т.н. Дядото ги слушал известно време докато най-накрая се престрашил и попитал „Абе, момче, извинявай, ама случайно да лекуваш и хемороиди?”
***
Старият мечок дава напътствия на младия:- Когато нападнеш някой човек, е много важно той да те види и да има време да реагира преди да го убиеш!- Защо?- Е, как защо - без лайната са много по-вкусни!
***
Обаждане в радиото: "Здравейте, вчера на улицата намерих портфейл с 1000 лева в него. Вътре имаше и документи на името на Петър Петков. Моля ви да поздравите човека с някоя хубава песен!"
***
- Ало?
- Да!
- Петьо,ти ли си?
- Да!
- Бременна съм!
- О! Имате грешка!


мъдрост

"Искаше й се да умре, но вместо това заспа"; "Селина стенеше, без да си напряга мозъка"; "Ах, тази негова загоряла кожа! Ах, това тяло с бицепси, трицепси и други мъжки мускули"; "Грейс почувства, че зърната и набъбнаха. Това беше нова стъпка в техните отношения"
(избрано от "розовите" романи, интернет)

Бий бакшиша докато е малък, че после става маршрутка
(неизвестен автор)

Заб. Тези вече си ги чел, ама ги слагаме в архива, за да можеш някой ден пак да ги прочетеш

Няма коментари:

Публикуване на коментар