петък, 25 юни 2010 г.

Цитат на деня

"Партията Руски комунисти с център в Петербург и Ленинска област (kplo.ru/component/option,com) се обърна официално към ФИФА с искане, мачът между Португалия и Корейската народнодемократична република (КНДР), който завърши при резултат 7:0 за иберийците, да бъде преигран."

.....

"Чрез заплахи, шантаж, фалшификации и морален терор, от участие в първенството бяха отстранени отборите на Куба, Венецуела, Виетнам, Лаос, Абхазия, Никарагуа, Сирия, Непал, Зимбабве, Намибия и Беларус - т.е., най-прогресивните социалистически страни. Смехотворните обяснения на бюрократите във ФИФА, че в социалистическите страни се играе лош футбол, нас не ни устройват", се казва в писмото.

"Към рекламната кампания на турнира, въпреки протестите на световната общественост, бе привлечена "Кока-Кола", на съвестта на която тежат милиони загубени млади живота, особено в Русия", възмущават се комунистите от Петербург и Ленинска област.

Те категорично осъждат вълната от недоволство, която се надигна в цял свят срещу вувузелата и я определят за "символ на освободителното движение".

Авторите на писмото твърдят, че за загубения мач половината играчи на КНДР били сменени с някакви марионетки на Южна Корея, а тимът на Португалия бил съставен от "закоравели наркомани и токсикомани"..."

...

източник

1 коментар:

  1. Ахахахахахаха...

    Последно четох, че КНДР футболягите ще ги пратят в мините, заради загубата с 0:7 :D

    ОтговорИзтриване