сряда, 30 ноември 2011 г.

Номинирам Бойко Борисов за...

Вчера във фейсбук групата на блога попитах "За коя друга награда (освен футболист на годината) би номинирал/а Бойко Борисов и защо смяташ, че той я заслужава?" Следват любопитните отговори:

Мис България 2012 - тъй и тъй отмениха края на света... (Polya Pavlova)

Жена на Годината (като нищо ще спечели), Евровизия, лекар на годината, учен на годината (даже някоя Нобелова награда трябва да му се уреди)... дайте направо да подредим всички по-известни призове на една маса и да му връчим заслуженото, тъкмо доста ангажименти ще отпаднат (Kristina Ivanova)

Доктор Хонорис Кауза на факултета по Клоунада... (Borislav Koshev)

Kola na godinata!!! Za6toto nqma po nadejden i siguren na4in da stigate do me4tanite vi destinacii!!! (Nickolay Georgiev)

smqtam,che e nujno pyrwo da patentowame nagrada Boiko Bi za hora, naprawili neshto, izlizaiki- nishto. Sled koeto da mu q wrychim (Mush Kush)

Телекрат на годината / Служител на месеца на Шеврон / няма нужда да се обяснявам, то фактите говорят вместо мен (Plamen Hristozov)

За най-остра ножица. Според мен ясно защо. (Йоско Тошков)

Цигулар на годината, защото може да свири на цигулка с пиано... (Georgi Strandjev)

‎"Златен залък", защото дава хляб на немощните журналисти сума ти години подред вече. Не ми се мисли, ако вземе да се откаже от политиката какво ще пишат, горките. Е, след като минат две години, в които всеки ден ще ни занимават с напускането му, разбира се. Аман. (Те Ре Зе)

Има един конкурс за барабанисти в момента който е горе долу толкова малоумен, колкото и това с футбола... (Spaz Genev)

Самоирония на годината, поради щото народът сам си го избра! (Deyan Nikolov)

Министър-председател- "Шменти-капели" - разчисти само непослушните групировки от бизнес секторите, в които не слушаха. (Оптимист Докрай)

Чистач на годината,защото "почисти" правителстовото от корупцията, колкото "почисти" и съдебната власт, "почисти" страната ни от наркобароните и наркопласьорите, "почисти" я и от мафиотите, "почисти" я ако щете и от бездомните кучета... (Николай Русев)

‎"Нобелова награда за икономика" за цялостен принос в икономическата теория. (Mustafa Bilyal)

Награда "Месия на милениума". На второ място остава Исус Христос със своето второ пришествие. Да, Исус може и да върви по вода, ама а да видим как ще стигне до морето без магистрала Тракия! (Теодор Ненов)

Абе я дайте направо да го направим един цар, както сме тръгнали. (Emilia Marinovska)

Комик на годината! - а сега и защо... заради интервютата му по телевизията! Смея се с глас всеки път като вземе думата, особено в сутрешните предавания! (Nikola Ml)

аз бих направила награда на негово име: "Бойко Борисов на годината", естествено той винаги ще я печели! /пичели, както би се изразил първият му подвластник/ (Liza Kovacheva)

ot nqkolko sedmici pe4eli li4nata mi klasaciq pomqr na meseca po o4ewadni pri4ini - 6toto e pi4 (Viktor Balabanov)

МИ за всичко, той е всемогъщ като Господ...за най-добър готвач, за най-страхотен премиер, най - добър каратист, най-великият българин...ВСИЧКО БЕ! (Knot Gaultiery)

Награда "Най-известен премиер от 89 насам" Все пак с бай Тошо не може се мери ама останалите ги вкарва в малкия си джоб. (Stanislav Todorov)

‎"Почетен кавалер на НОЖИЦАТА" или Чък Норис на годината (Ki Ko)

И от там и за "Най незаслужено оплюван депутат в БГ", смятам че човека прави каквото може като се има предвид какви са българите и с какви хора трябва да се разправя той всеки ден, да не говорим за това как трябва да им се обяснява за щяло и нещяло при положение че те нищо не разбират. (Stanislav Todorov)

най-лъчезара усмивка (Mira Moneva)

dobre che Cvetelina borislavova go izchuka, inache shteshe da si e pojarnkar. => Ebach na godinata (Maria Ivanovna)

Хитрец на десетилетието.След като доства време се бори със старата власт и твърдеше,че те крадът,сега той просто зае мястото им. (Petar Nikolov)

Оскар или Златна малинка, или комбинация от двете (Orlin Hristov)

видимо единствената награда, която не е получавал до момента е "специалната награда на списание нов фолк за цялостно творчество". организаторите от музикалната супер-медия спят! (Kristian Karl Libih)

също може да бъде удостоен като "месец юни" в календара не фермер.бг. не се сещам за по-голяма чест. (Kristian Karl Libih)

Мр. Мусколо. Или пък да го номинираме за Грами, там ще спечели сигурно за Record of the year заради СРС-тата (Rositsa Draganska)

цар Борисов І... и после ул. княз Борисов І... тука Сашо предложи патриарх Бойко, защото бил РЕЛИГИЯ (Нищо Лично)

Бойко Борисовата градина (Rositsa Draganska)

Има повече изиграни минути от Бербатов в последната година (Galin Borisov)

За "Тодор Живков" на 21-ви век. Заради изкусната му реторика, разбира се... (Дейви Редбоун)

казахме ли "картофопроизводител No1"? и стига с това на годината. нека да е на века или на милениума. годината има 365 дни, а той 999 почетни звания. как да си ги получи? (Ивалина Русева)

След като взе вицовете за Чък Норис със себе си, можем да номинираме г-н Борисов за Чък Норис на годината.. опс, май беше обратно?! (Anton Mitsev)


5 коментара:

  1. Аз лично го обявявам за почетен гражданин на Перник и нов принц Кракра,защото отговаря на всички пернишки изисквания за тартор на агитката на Миньоро и защото откри Пернишкия Университет за Технологии, Компютри и Автоматизация. Сряза също така изключително майсторски и лентата на магистрала Люлин, която не стига чак до Перник, но все пак е що-годе в правилната посока.

    И стига му се сърдихте за глупостите, хвалбите, неподплатеното с компетентност самочувствие и перченето - той е точно толкова компетентен в управлението, колкото и избирателите са компетентни при гласуването. Или по пернишки казано - он толкова си може :-)))

    ОтговорИзтриване
  2. Аз го обявявам за носител на наградата на Института по математика "Най-голяма нула на годината".

    ОтговорИзтриване
  3. "Въздух под налягане годината"

    ОтговорИзтриване
  4. Мъж на годината. Много ще му тича, след като спечели наградата за Жена на годината. Естествено, това ще доведе и до автоматичното му провъзгласяване за Охлюв на годината.

    ОтговорИзтриване
  5. Бат Бойко е по-добър фотбулист от Бербатов.
    Все пак е играл в повече мачове от него......

    ОтговорИзтриване