неделя, 6 януари 2013 г.

Една единствена реклама на ден! Твоята?!

Ако искаш да промотираш културно събитие, неустоима оферта, новата си фейсбук страница или просто да се похвалиш с нещо, фейсбук страницата на SHMATKO ще ти свърши страхотна работа. Разгледай я и ще се убедиш (обърни внимание на високия процент “talking about this”).

Всеки ден на страницата ще има (най-много) едно платено съобщение, така че вероятността то да бъде видяно от много хора е доста голяма.

Всичко това ще ти струва 40 български лева (20.45 евро). Срещу тях получаваш цели два статуса (в посочен от теб ден), в които може да има текст, картинка и линк към твоя сайт (или фейсбук страница). На пръв поглед парите може и да ти се сторят много, но имай предвид че съобщението ти ще бъде видяно от много повече хора, отколкото са читателите на всяко списание на пазара (по груби сметки).

За плащане – горе вдясно на екрана. За повече въпроси – niksa@mail.bg.


*Ако мразиш рекламите, можеш да заплатиш 40 лева и вместо реклама в избрания от теб ден, на стената на хиляди хора ще излезе съобщението "Днес няма реклами благодарение на супер готиния/готината ...". Яко, а? 

НОВО! Вече има и възможност за дарения (на сума по избор). Бутонът е горе вдясно на екрана.

3 коментара:

  1. Шматко,
    Пейпал дава възможност за бутони, където можеш да въведеш сума по желание. Някои хора можем да искаме да те почерпим, ама да намаме 50 кинта ;)
    Благодарим!

    ОтговорИзтриване
  2. Готово! :)

    P.S. Мерси за съвета

    ОтговорИзтриване
  3. Благодарско! На заплата Шматко е първият почерпен от мен (coming up soon (I hope :)))

    ОтговорИзтриване