събота, 1 декември 2007 г.

Футболна битка

"Ако пак паднеш за дузпа, ще ти пръсна мургавия мозък, кълна се в Саддам!"

6 коментара:

 1. suncho Atanas Boev
  Разни смешни снимки от FB албума на @stoynoff http://on.fb.me/g8OvLp Не пише откъде ги е взел, но ако Сиромахов му вземе статуса, се обижда.

  ОтговорИзтриване
 2. Да не си я снимал ти тая снимка? :-)

  Стойнов почти винаги слага откъде е снимката и много важно нещо - не изкарва пари от тоя блог, а напротив - губи си времето, за да можем ние да се хилиме free.

  ОтговорИзтриване
 3. Ама той краде и не печели пък сиромахов краде и печели, така ли?

  ОтговорИзтриване
 4. Ники я споделя с нас,
  а Сиромахов продава статуси, блог постове и др. като част от работата му като сценарист на Ш. на С. Още по-зле представя ги за свои собствени и никога не посочва източника.
  Ники не претендира, че снимките са негови, но добавя авторско съдържание към тях.


  И аз мисля, че има лек overreaction по отношение на авторството в Мрежата, при положение, че тя е създадена за споделяне, а и почти всички дърпаме торенти и си взимаме квот докопаме. Само дето ние не продаваме това, което сме взели for free и отчитаме заслугите на автора (нищо, че сме му го откраднали :-))

  Абе, не знам. Ако сам не усещаш разликата, вероятно няма да мога и да ти го обясня по-добре :-)

  ОтговорИзтриване
 5. м/у другото, снимката съм я виждал на militaryphotos.net
  just FYI :-)

  ОтговорИзтриване
 6. Тъй като си мисля че никой не би се застъпил за Сиромахов, щото реално той си краде и изкарва пари от това и ми се струва, че е незаконно. Даже мисля, че може да бъде съден, особено ако може да се докаже оригиналността на идеята и източника и. Та ако Сиромахов изкара пари от тези идеи, хората собственици на идеите могат спокойно да си го осъдят и да му вземат паричките които е изкарал.

  Та си мисля че той е анонимния писател и се излага още повече.

  ОтговорИзтриване