събота, 14 май 2011 г.

На дискотека в Перник (трейлър)


(заб. за първи път правя субтитри, поради което може да не са съвсем точни)

P.S. Гледай и новото видео "Селяните отвръщат на удара"

9 коментара:

  1. Моментът със "Сервитьорът" кърти!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Е, трябваше да е с трейлъра на "Планетата на маймуните"...

    ОтговорИзтриване
  3. Трябва да е:
    Пред винкелО всички са равни! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Пич, не знам каква тухла те е удряла по главата, за да сътвориш тая глупост... Другото, което не мога да разбера е защо като сте чули името на града ПЕРНИК и всички сте решили, че това е някакво място пълно с извънземни от галактиката Олигофренопея например?
    Въпреки, че не съм родом от този край, от дълги години живея в града и не разбирам идеята на всички тези пошли изпростявки, базирани на опитите на някакви олигофренични "шоумени", които поради творческата си импотентност, са намерили начин да изкарат пари и зрителски рейтинг на гърба на група безпричинно поставяни под обсщ знаменател хора?
    Кажи ми, приятелю, ти бил ли си в Перник изобщо? Имал ли си възможността да общуваш с жители от този град? И не бързай да ми отговориш, че си общувал с перничанин с Голф на някой светофар в София... Такива олигофрени съществуват навсякъде и са повсеместно явление независимо от регистрационната табела на автомобила...
    Хайде, моля ви, всички, които сте си намерили повод за чесане на езици, посъберете малко личен опит по темата и след това се празнете словесно и душевно...
    Лек ден...

    ОтговорИзтриване
  5. GUIRO..AZ LICNO SUM KORENIAK SOFIANEC I SUM IMAL VUZMOZNOSTTA DA OBSHTUVAM S PERNICANI ZA CIALA EDNA GODINA-PRESTOIA MI V RODNATA KAZARMA! MOGA DA ZAIAVIA NAI -OTGOVORNO CE NAVSIAKUDE KUDETO SE USMIVAT PERNICANITE DORI E SPESTENA ISTINATA..TO CE OLIGOFRENI IMA NAVSIAKUDE..TAKA E,OBACE V PERNIK I OKOLNOSTTA KONCENTRACIATA E PO SILNA OT SIARNA KISELINA!AE PRIATEN SLUNCEV DEN!

    ОтговорИзтриване
  6. Za gledane ot 4ujbina VBOX7 za nishto ne stava...

    ОтговорИзтриване
  7. Перник е град на престъпници, наркомани и проститутки. Това е всеизвестен и неоспорим факт!

    ОтговорИзтриване