петък, 21 октомври 2011 г.

Печелят избирателите, Волен и Ебазер!

Последните 24 часа на фен страницата във фейсбук се проведе анкета на тема "Кой е най-смешният участник на изборите (и защо)?" Най-много гласове получи кандидатът за кмет на Малък Поровец. Не са малко и хората, които смятат, че най-смешни са избирателите и Волен Сидеров. Следват някои от по-любопитните мнения.

Избирателите! Защото си мислят ,че ще успеят да променят България с някой от тези сополивци ,които показват по ТВ-то. (Desislava Georgieva)

Медиите, за това че не показват алтернативи като Светльо Витков. (Kalin Stoyanov)

Нямам конкретен отговор, но мисля, че трябва да се дават бонус точки за съвпадащи пъро и фамилно име. (Svetoslav Stefanov)

Герберът, толкова е смешен, че чак ще се разплача. Особено когато спечели. (Julia Peeva)

Бих гласувала за Прошко Прошко, само за да му чувам името по-често по телевизията. (Stephanie Bosseva)

Видеото говори само по себе си... няма да споменавам момента, в който дава вратовръзка на бездомно дете (wtf?!)
(Teodor Manolov)

За мен 1-во ДПС (то това е ясно) и Волен Сидеров,тъй като в цял свят тече промяна на съзнанието,където всички хора да са едно цяло,а той се прави на диктатор със смешните му ЛОГА като 'Аз ще сложа ред' и ' врагът ми знае,че съм прав'...Интересно ми е само като президент,човек какво може да промени в държавата?! Той е само една представителна фирура и това е...иначе говорят за пенсии-менсии тц тц тц Всъщност най-смешните участници на изборите сме ние хората,които продължаваме да не виждаме...но както се казва в една поговорка - Докато има балъци,ще има и тарикати! Благодаря ви и усмихнат слънчев ден! (Stanislav Petkov)

Как кой? Круела де Вил - вицето на Гербароса! (Krasimira Petrova)

Волен Сидеров, защото си мисли, че като крещи внушава повече. Сори, ама не е така (Kaonashi Chitsujo)

Т'ва е много заплетен казус, а конкуренцията е голяма. Може би все пак ще сложа на първо място Волен. Удивителен актьор и още по-удивителни билбордове (билборди?). Жълтите му зъбки ми докараха спешно желание да отида на зъболекар, а неестествената усмивка ми напомни за ударни дози ботокс и хиалуронова киселина. Мотото просто завършва ансамбълчето - дори и врагът му бил знаел, че бил прав. Не думай! (Manuela Gerenova)

Всички споменават Ебазер Ебазер, но никой не забеляза неговата помощничка ( в горния десен ъгъл на плаката) - Меймюне Енберова... (Elitsa Lambova)

Аз съм най-смешния участник в изборите. Участвам откакто имам право. (Ilia Georgiev Bakardjiev)

Г-н Калфин, тъй като, въпреки че е кандидат за президент, той по никакъв начин не участва в рекламната кампания. Навсякъде се вижда лицето на Стефан Данаилов. Всъщност това е по-скоро жалко, а не смешно... (Мартин Касов)

Светльо Витков - в прекия смисъл на смешен демек забавен... поне не се взима на сериозно като останалите смешници :-) и без това няма смисъл в изборите (няма смислени кандидати), та поне да се посмеем на Рошко и Прошко :-) (Юлия Илчева)

В И З И Т К А
на кандидата за кмет и общ.съветник за общ.Ямбол

Недялко Лазаров е на 37 години, женен с едно дете.Завършил е Бургаският свободен университет, специалност "Финанси".Собственик на три фирми. Има семеен хотел и СПА център. Спортен мениджър с отбор по Баскетбол. През 2005г.е в 20-те най-известни българи в кампанията на президента Първанов. Песента му "България в Нато"е химн на влизането ни в Алианса приета лично от генерал Н.Колев. Участва в игрални филми на реж.Иван Ничев, редом с Тодор Колев и Стефан Данаилов. След атентата в Беслан през 2004г.става единствения в Ямбол приемен родител на две/2/ деца. Участник в най-голямото релити в света "Вип Брадър". През последните години организира редица благотворителни мероприятия в града. Носител на 3 статуетки Блясък. (Antonio Grigorov)

1 коментар:

  1. Искам да се наблъскам с Макдоналдс, миди и дюнери, да ги прокарам с едно развалено Шуменско и да им се изсера в устите!

    ОтговорИзтриване