сряда, 6 януари 2010 г.

Цитат на деня

Боби Цанков в „Шоуто“ на Иван и Андрей*

"Венета (Райкова): Как може такова нещо. Сутринта си говорих с него по фейсбук и не мога да повярвам как с някой който си си говорил по фейсбук може да умре. Мислех, че регистрацията в този сайт ми дава безсмъртност..."

"...Андрей (или Иван): И тук трябва да кажем, че вече знаем точното описание на убийците и няма как да не ги арестуват. След прегледите на камерите от оживената улица Стамболийски и разпитите на очевидците, в момента органите на Полицията издирват двама или трима. Повтарям, извършителите са двама или трима, и молим всички, които са видяли двама или трима в района на центъра на София, да се обадят в къщата на Бойко Борисов в Банкя където се провежда оперативната дейност..."

"...Иван (или Андрей): Знаеш ли кое е най-лошото, че в момента всеки водещ в Сигнал + е застрашен, всяко детенце, което някога е слушало Сигнал +, всеки който по някакъв начин е асоцииран със Сигнал +, всеки който си е говорил с Венета има вероятност да завърши в някой вход с 15 куршума. И да, разбирам какво значи това ако е истина и си давам сметка..."

*Целият невероятен текст - на блога на Генади


Няма коментари:

Публикуване на коментар