сряда, 16 април 2014 г.

Напиши SHMATKO, спечели 2 билета за EXIT!

Любимата игра на всички българи (или поне на 43-ма от тях) се завръща! Наградата е супер яка, а условията – супер прости. За да спечелиш 2 билета ЕXIT 2014, трябва:

1. Да напишеш SHMATKO 
2. Да снимаш надписа 
3. Да изпратиш снимката на niksa@mail.bg

Напиши го както и където искаш - с пръчка на плажа, с кетчуп върху покривката, с маркер върху лявата гърда на Адриана Лима и т.н., важното е да измислиш нещо креативно.

Важно 1: Използването на каквито и да е компютърни програми за изписването и обработване на снимките е крайно нежелателно! (изрязването на снимки и оправянето на контраста е ОК, но на всички други манипулации не се гледа с добро око) 
Важно 2: Надписите и снимките трябва да са авторски. 
Важно 3: Като изпращаш снимка, напиши в мейла двете си имена, за да знам как да те подпиша под нея. 
Важно 4: Основното, което ще оценявам, е идеята, но доброто изпълнение също може да ти даде предимство. 
Важно 5:  Всеки участник може да участва са максимум 5 предложения.
Важно 6: Снимки можеш да изпращаш до 24:00 ч. на 14 май 2014. Всеки ден ще публикувам в блога снимките, получени на предишния, с изключение на прекалено вулгарните и онези, които не отговарят на условията на играта. На 15 май ще селектирам седемте най-оригинални и симпатични (според мен) надписа, а на 16 май гласовете на феновете на блога ще определят, кой от финалистите ще спечели 2 билета за EXIT 2014

(кликни на програмата, за да стане голяма)

Тази година EXIT ще се проведе от 10 до 13 юли на познатото място (Петроварадинската крепост край Нови Сад). Ако искаш да удължиш купона, ти препоръчвам комбинирания билет EXIT ADVENTURE, който освен до EXIT ти дава достъп и до SEA DANCE FESTIVAL (15-17 юли, плаж Яз, Черна гора)

За вдъхновение можеш да разгледаш финалистите от миналото издание на игратa.

УСПЕХ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар