четвъртък, 4 юни 2009 г.

Цитат на деня

"Като изключим страхотните дизайнерски фарове, които ни карат да настръхваме, това си е Рено 12 от... 1969 година! Държим да знаеш, че то още тогава си е било грозно, но румънците почват да подозират този факт едва към 2003-та, когато я спират от производство. Рядко тъпа кола, за разлика от сегашната Логан, която си е обикновено тъпа, но носи на мамалигарите по 200 милиона долара годишно, щото е евтина. Дреме им на мамула, че им се подиграваме"

(за Dacia 1410 от материала за най-грозните коли, сп. Maxim, бр. 43)

6 коментара:

  1. не мога да разбера толкова ли си ограничен или само maxim четеш, че всичките евтини и тъпи цитати са ти от там... нищо лично ама това не е и тоалетна хартия даже...

    ОтговорИзтриване
  2. само maxim чета, а по телевизията гледам само порно. ти каква тоалетна хартия ползваш?

    ОтговорИзтриване
  3. ХАХАХА... тези 2 мнения са по-смешни и от самия пост :)

    Ако щеш вярвай, в калафат 2/3 от колите са такива дачии (да не кажа и 3/4). Обаче имат и спортен модел, който си е друго нещо - http://www.autoevolution.com/images/gallery/medium/DACIA1310Sport-medium-1363_2.jpg

    ОтговорИзтриване
  4. torashko каза: MAXIM ми е любимата книга, особено 37 том (заради главната героиня Жени, щото има ярко изразена душевност)

    ОтговорИзтриване
  5. Заменям запазена Дачия Логан, за Nokia 3110

    ОтговорИзтриване
  6. За MAXIM само добро или нищо! Който не е съгласен му препоръчвам да се абонира за Cosmo :D Ники, пропуснах 12 броя поради уважителни причини, ще ми ги заемеш ли? :)

    ОтговорИзтриване